Drogbirtoklás és vezetéstől eltiltott férfi szabálysértése miatt is intézkedtek

2020. szeptember 29. 10:02 | behir.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán, őrizetbe vétel Vésztőn és kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Békéscsabán, a Szemere utcában szeptember 28-án 13 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A balesetben mindketten könnyebben megsérültek – számolt be róla a rendőrség.

Vésztőn, a Piac tér utcából 2020. szeptember 28-án kora délután előállítottak a rendőrök egy személygépkocsi-vezetőt.  A férfi annak ellenére ült volán mögé, hogy több fővárosi kerületi bíróság 2021. augusztus 25-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Szeghalmi Rendőrkapitányság az 53 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette, és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Kábítószer-fogyasztást jelzett a gyorsteszt 2020. szeptember 28-án egy Békéscsabán igazoltatott férfinél. A 39 éves békéscsabai férfit egy sörözőnél ellenőrizték a rendőrök. A pozitív eredményű teszt után a Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt eljárást indított ellene.

További programok »

FEL