Döntetlent játszott a Békési FKC az Ózd ellen

2021. március 21. 15:32 | Papp Ádám Sándor

Döntetlent játszott a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában szereplő Békési FKC együttese szombat este, amely a bajnokság 16. fordulójában az Ózddal játszott.

A találkozó elején felváltva estek a gólok, az első félidőt a kemény védekezés jellemezte. Ennek megfelelően 9:9-es állással mentek a csapatok a nagyszünetre.

Fordulás után nagy lendülettel kezdett a békési együttes. Az 36. percre 3 góllal lépett meg a házigazda (14:11). A félidő közepén kiegyenlített játék volt a pályá, a hazai csapat sikeresen őrizte 2-3 gólos előnyét. A hajrához érkezve ritmust váltott a vendég együttes, amely egy 4:0-s szériával az 53. percre egalizált (22:22). Izgalmasan alakult a végjáték: a vendégek vezetést eredményező gólját Árpási révén ledolgozták, sőt Varsandán révén a győzelmet is megszerezhették volna, de az átlövő a kapufát talált az utolsó másodpercekben. A mérkőzés 24:24-es döntetlennel ért véget.

– A végjátékot tekintve igazságos eredmény született, a játékosok hozzáállása megfelelt, átérezték a meccs fontosságát, azonban ez ma egy pontra volt elegendő – nyilatkozta a mérkőzést követően Papp Bálint, a Békési FKC edzője.

A döntetlennel mindkét csapat maradt a mérkőzés előtti pozíciójában. Azonos pontszámmal az Ózd az 5., míg a Békés a 6. helyen. A viharsarki együttes legközelebb március 28-án vasárnap lép pályára, a 7. helyezett Hatvan otthonában.

További programok »

Sport

Békés megyeiek is ringbe szállnak a kick-box vb-n

Hosszú kihagyás után a 2021-es év legnagyobb jelentőségű kick-box versenyére kerül sor az olaszországi Jesolóban. A népszerű tengerparti üdülőváros ad otthont a WAKO kick-box világszövetség világbajnokságának, amelyben minden szabályrendszer képviselői megküzdenek majd a világbajnoki címekért.
2021. október 18. 16:35
FEL