Dancsó Tibor: Fontos, hogy minél többen szavazzanak ma Békéscsabán is

2019. október 13. 11:15 | behir.hu

Dancsó Tibor békéscsabai polgármesterjelölt a Kazinczy utcai 39-es szavazókörben adta le voksát délelőtt.

Egyedül, gyalog érkezett a Kazinczy utcai szavazókörhöz 10 órakor Dancsó Tibor polgármesterjelölt kiemelte: mindenkit arra biztat, hogy a mai nap folyamán menjen el a szavazókörébe és szavazzon belátása szerint.

– Minden választásnál azt halljuk, hogy most vagy soha. Talán Magyarország lakossága kezd belefásulni a politikába és ez baj. Egyre nehezebb rávenni az embereket, hogy részt vegyenek a közügyek gyakorlásában, pedig ez borzasztóan fontos lenne. Én mindig elmegyek szavazni, hiszen evidensnek tartom, hogy legalább a szavazatommal bele tudjak szólni a dolgokba – fogalmazott Dancsó Tibor.

További programok »

Itthon

Németh Szilárd: A nemzeti konzultáció egy sikeres eszköz Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök sikeresebben tud tárgyalni Brüsszelben, amennyiben a lakosság részt vesz a nemzeti konzultációban – fogalmazott a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtökön Békéscsabán. Németh Szilárd szerint fontos, hogy akik Európában és helyben, akár itt, Békéscsabán szeretnék képviselni a magyar, illetve a helyi emberek érdekeit, azoknak szabadoknak, szuveréneknek kell lenniük.
19:42
FEL