Cziffra Café a Csabagyöngyéből

2021. április 15. 15:52 | behir

Szerda este live stream, azaz online élő közvetítésben láthatta a közönség Tompos Kátya és Balázs János Cziffra György-estjét Cziffra Café címmel.

A nézők a legendás zongoraművész életének azon szakaszába nyerhettek bepillantást, amikor éjszakai bárokban zongorázott a megélhetésért. Az előadás dramaturgiája, a rendkívüli kisugárzású színésznő és a kiemelkedő zongoraművész különleges hangulatot varázsolt a színpadra. A dalok változatossága - a klasszikus művek részleteitől a sanzonokig - még különlegesebbé tette az előadást.

A Cziffra Fesztivál és a Filharmónia Magyarország közös szervezésében megvalósuló produkciónak a Csabagyöngye Kulturális Központ adott otthont és biztosította a technikai hátteret. A Filharmónia eddigi online bemutatói közül kiemelkedik a Cziffra Café, ugyanis rekordot döntött a nézőszám: a különböző online felületeken több mint 1700-an kapcsolódtak be az előadásba. A szervezők minél több helyre szeretnék elvinni a produkciót, ezen szándékukban pedig megerősítette őket a szerdai premier sikere.

Az előadás bármikor ingyenesen visszanézhető a Filharmónia Magyarország YouTube csatornáján.

 

Galéria

További programok »

FEL