Csirkehíradó: 400 százalékos győzelemmel zártak a hétvégén a kicsik

2019. december 9. 09:26 | Such Tamás

A Csabai Csikefogók VK. IV. korcsoportos, a 2008-as együttesei (ott voltak a gyulaiak is) ezúttal a hétvégén Hódmezővásárhelyen domborítottak: négy meccsből négyet vittek. De ki, ha nem mi és mikor, ha nem most? – meséljük el ezeket a bravúrokat.

A statisztika: szombaton, a Yordo Szentesi VK Lányokat 10–7-re győzték le. (Vigyázat, a látszat csal: a csajszik eggyel nagyobb korosztályból, a 2007-esektől is lejátszhatnak, miközben némelyikük fizikailag sokkal érettebb a fiú társaiknál.) Azt követően az Aqua SE, Nyíregyházát 8-4-re verték meg.

Majdan vasárnap a fürdővárosi, kvázi tejtesókkal, a Gyulai VK-val mentek 15-0-át, illetve a helyi erőkkel, a Hódmezővásárhelyi VSC-vel 15-1-et küzdöttek.

 

Csabai Zoltán

Csabai Zozó bácsi keveset beszél…

 

(Csabai) Zozó bácsi keveset beszél, de ha igen, akkor mindig besárgul, pedig csak foggal-körömmel harcol a csapatért (ez most a szentesi derbi ellen volt), ami nyilván nem mindenkinek tetszik. Közben a háttérben dr. Szilágy Kristóf vezetőedző épp a gyulaiakat melegítette, de azért másfél szemmel a pályát pásztázta.

 

A Csabai Csikefogók VK. IV. korcsoport játékosai

Egy szép pillanat, amikor a Csirkefogók a gyulaiaknak szurkolnak…

 

Amikor a csabaiak a gyulaiaknak szurkolnak a Csongrád ellen. Békéscsaba lassan már 70 éve megyeszékhely (előtte sokáig Gyula volt) – ez ma már a kutyát sem érdekli: se azt, aki a vízben, se azt, aki a lelátón van.

 

Pónya Olivér

Pónya Olivér nem sokat magyaráz…

 

Pónya Olivér nem sokat magyaráz…
(Mára mi sem.)

 

Galéria

 

És az emberek: Such – Bazsó, Csüllög, Földi, Korcsok, Krizsán, Nagy, Pallag, Pónya, Puha, Rácz, Szatmári L., Szathmáry Zs., Zimbran. Edző: Csabai Zoltán.

 

A Csabai Csikefogók VK. IV. korcsoport játékosai

 

 

További programok »

FEL