Csillogó érmekkel érkeztek haza az Eb-ről a csabai Aerofit DSE versenyzői

2022. december 9. 14:11 | Such Tamás

A közelmúltban rendezték meg Nagykanizsán XVIII. Fit-kid Eb-t. A békéscsabai Aerofit DSE versenyzői minden korosztályban és kategóriában szépen teljesítettek

– Nagyszerű érzés volt ugyanazon a színpadon látni egyesületünk már sok szép eredményt elért nagylányait és a feltörekvő utánpótlásunkat, akik első nemzetközi versenyükön bontogatták szárnyaikat. É s nem is akárhogy! – mondta a minap hírportálunknak Hajtman Erika, a Aerofit DSE edzője.

Az első nap egyéni kategóriában a 4. korcsoportosok versenyében Vizsnyiczai Sztella remekelt: a korosztálya legjobb magyar versenyzőjeként egy ezüstéremmel fejezte be a napot. Az Acro Dance Free (a nagy lányok) csapat kategóriában is egy igen szépen csillogó ezüstérmet nyertek, a This is me című koreográfiájukkal. (A csapat tagjai: Beraczka Krisztina, Csabai Vivien, Kis Dorottya, Kovács Adél, Kovács Lilla, Mészáros Zóra, Szakál Martina, Uhrin Szimonetta.)

 

Galéria

 

Azonfelül az első nemzetközi versenyükön az utánpótláscsapat a 7.helyen végzett. (A csapat tagjai: Bíró Hanna, Bódi Míra, Duray Kamilla, Égi Janka, Gajdács Léna, Gémesi Katalin, Kopcsák Lujza, Magyari Emma, Pataki Dóra, Rózsahegyi Anna, Vizsnyiczai Sztella.)

A következő napon is szép eredmények születtek:

Egyéni indulóink közül Sipaki Ildikó 9. korcsoportban 3., Simcsik Szilvia Woman/Senior kategóriában 7. lett. A nagycsapatok közt a Cotton Eye Joe csapat szintén a 7. helyen végzett. (A csapat tagjai: Bíró Hanna, Duray Kamilla, Gémesi Katalin, Magyari Emma, Pataki Dóra, Vizsnyiczai Sztella)

– A népes mezőnyben, korcsoportjuk legfiatalabbjaiként nagyon szépen helytálltak a lányok. Örülünk, hogy az első szárnypróbálgatásukon egy szép gyakorlattal mutatkoztak be a nemzetközi mezőnyben. Továbbá köszönjük az itthonról jövő sok-sok bíztatást és szurkolást! – fűzte hozzá Hajtman Erika.

(A verseny felkészítői: Beraczka Krisztina, Kovács Lilla, Hajtman Erika.)

 

Az Aerofit DSE versenyzői – Forrás: Hajtman Erika

További programok »

FEL