Családi nappal pótolták az ünnepi rendezvényeket a Csabai Rendezvénypajtában

2020. augusztus 20. 16:26 | Gyemendi Réka

Családi napra várták csütörtökön az érdeklődőket a Csabai Rendezvénypajtában, ahol a szervezők az elmaradt ünnepségeket szerették volna valamilyen módon pótolni.

A különböző szórakoztató programok mellett a látogatók az újraélesztést is megtanulhatták a rendezvényen, valamint nagy szerepet kapott a közlekedésbiztonság is. A gyermekek a Tóbiás és Balambér közlekedési akadálypályán is kipróbálhatták magukat, a fontos információk megszerzésében pedig dr. Garamvölgyi László is a gyermekek és szülők segítségére volt.

– A szakemberek szerint négy éves korban el kell kezdeni az életkorspecifikus oktatást, mert ebben az esetben 10 év múlva, 14 évesen, a korlátozottan cselekvőképes fiatal már kézségszinten tudja majd alkalmazni a megszerzett ismereteket. Ebben az esetben jó esély van arra is, hogy nem lesz belőle áldozat, ahogyan elkövető sem – fogalmazott dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója.

A családi napon héliumos lufival, vattacukorral, ugrálóvárral és katonai toborzóval is kedveskedtek a látogatóknak.

 

Galéria

Itthon

Folytatódnak a fejlesztések a battonyai szerb nemzetiségi iskolában

A magyar kormány támogatásával tovább folytatódnak a több éve tartó fejlesztések a Battonyai Két Tanítási Nyelvű Szerb Általános Iskola és Óvoda intézményében. A közeljövőben 300 millió forintból egy új tornacsarnok épül fel, valamint további 50 millió forintból bővítik és korszerűsítik az oktatási intézményt.
2021. február 24. 18:25
FEL