Családháló-díjat kapott a gyulai kórház gyermekosztálya

2019. március 4. 08:09 | behir

Idén is kiosztották a Családháló-díjakat a Családháló országos szervezet rendezvényén, Budapesten, a Benczúr Házban március 2-án.

 

 

2011 tavasza óta működik a Családháló.hu online felület, ami családi magazinként és közösségi térként is funkcionál. Céljuk a fiatal családokat támogatása, illetve a gyermekvállalás ösztönzése. Az oldal a gyermekvállalás, a családalapítás, a családi lét számos kérdésével foglakozik. Informálni, valamint egyben szórakoztatni szeretnék az olvasóikat. A Családháló díjat 2013-ban alapították, mellyel nyilvános elismerésben részesítenek olyan embereket, intézményeket, akik a gyermekekért történő munkájuk során különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a családokért.

 

2018 intézményi különdíjasa

A Békés Megyei Központi Kórház 2016-ban kezdte meg működését két, több mint 100 éves hagyománnyal rendelkező intézmény jogutódjaként. A békéscsabai Dr. Réthy Pál Kórház és a gyulai Pándy Kálmán Kórház jogelőd intézményekként őrzik hagyományaikat. A Kórház hazánk negyedik legnagyobb kórházaként, mintegy 300 ezer Békés megyei lakos egészségügyi szakellátásáért felel.

A gyermek intenzív részleg a megye területéről az intenzív ellátást igénylő gyermekek gondozását biztosítja. Az osztályon a gyermekágyak mellett felnőtt ágyak is helyet kapnak. A gyermekek édesanyjai a komfortos, 1-2 ágyas Anyarészlegen kerülnek elhelyezésre – olvasható a Családháló.hu oldalon.

A gyulai gyermekosztályon nyitott látogatási rend működik, mely magába foglalja a szülők folyamatos jelenlétének lehetőségét a gyermek mellett. Az osztályon a gyermeket és a családot egységben, elválaszthatatlanul kezelik.

 

További programok »

FEL