A központi telephelyre költözik a gyulai kórház gyermekgyógyászati osztálya

2019. április 9. 13:24 | behir

A Békés Megyei Központi Kórház tájékoztatása szerint a gyulai Pándy Kálmán Tagkórház gyermekgyógyászati osztálya a jelenlegi helyéről (Gyula, Kárpát utca 11.) az intézmény központi telephelyére (Gyula, Semmelweis utca. 1.) költözik.

A gyermekgyógyászati osztály betegellátásában 2019. április 12-e és április 15-e között az alábbi változások lesznek:

A járóbeteg szakrendelések április 12-én reggel 8 órától az új helyen működnek, a Semmelweis utca 1. szám alatt (a főporta melletti H alakú sárga épület, a nőgyógyászati tömb).

Kivizsgálásra, nem sürgős állapot ellátására fekvőbetegeket április 12-e és április 15-e között nem vesz fel a kórház. Amennyiben a fekvőbeteg intézményi ellátás mindenképpen szükséges, a békéscsabai gyermekosztályra irányítják a beteget.  A fertőző osztályos, intenzív osztályos felvételeket nem érinti a változás.

 

Április 12-én 14 órától a Semmelweis utcán fog működni a gyulai kistérségi városi ügyelet is.

Április 18-tól valamennyi betegfelvétel és -ellátás a megszokott rend szerint, a Semmelweis utca 1. szám alatti telephelyen, az új gyermekgyógyászati osztályon történik.

A költözés alatt a sürgőssé vált ellátási kórképekkel jelentkező betegeket a Békés Megyei Központi Kórház dr. Réthy Pál Tagkórházában fogadják a szakemberek.

 

Az esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket és türelmüket kéri a Békés Megyei Központi Kórház.

 

További programok »

FEL