Csabai Farkasok a női U14-es jégkorong-válogatott edzőtáborában

2020. november 25. 12:38 | behir

A Csabai Farkasok két játékosa, Megyesi Nóra Adél és Kiss Tamara is részt vehetett az utánpótlás válogatott edzőtáborában.

A Csabai Farkasok mindkét játékosa izgatottan várta a válogatott edzőtábort és a 28 fős behívott keretben mindenképpen bizonyítani akartak, hogy ott van helyük - írja a csabai klub. 

Megyesi Nóra Adél (kapus): Ebben az évben is augusztusban kezdtük a felkészülést és minél hamarabb szerettem volna a legjobb formámat hozni és az előző szezonhoz képest még jobb mutatókat szerettem volna produkálni. Sajnos a vírus miatt elég sok edzést kellett kihagynom a csapattal, de ezeket mind pótoltam otthon, amiben Kozma Ernő edzőm nagyon nagy segítségemre volt. Nagyon jó volt a válogatott edzőtáborban részt venni, hiszen itt tovább fejleszthettem a képességeimet. Ezen az egy napon három jeges edzésünk is volt és profi szakmai stábbal dolgoztunk együtt egész nap. Szeretném és nagyon dolgozni is fogok érte, hogy legszűkebb válogatott keretben is helyet kapjak.

 

Medgyesi Adél Nóra (Fotó: Csabai Farkasok)

Medgyesi Adél Nóra (Fotó: Csabai Farkasok)

 

Kiss Tamara (center, balhátvéd): Amikor megtudtam, hogy meghívtak a válogatottba el sem hittem. Az előszezonom és a felkészülésem nagyon jól sikerült, hiszen édesapám az egyik edzőm, aki a korlátozások alatt nemcsak online, hanem személyesen is tudott segíteni. Szeptembertől sikerült jégen készülnöm szinte folyamatosan, így reménykedtem benne, hogy megállom a helyem. Eddig kis és nagypályán is center pozícióban játszottam, viszont a válogatottban balhátvéd szerepet osztottak rám. Nagyon hamar sikerült alkalmazkodnom ehhez az új poszthoz és őszintén megmondom, hogy kicsit jobban is éreztem magam ezen a poszton, mint centerben, de majd meglátjuk, hogy hol is fogok játszani a jövőben. Úgy érzem jól sikerült a bemutatkozásom és mindent megteszek azért, hogy az elkövetkezendő években is helyet kapjak a korosztályos válogatottakban.

 

Kiss Tamara (Fotó: Csabai Farkasok)

Kiss Tamara (Fotó: Csabai Farkasok)

 

Kiss Roland (edző): Négy évvel ezelőtt, amikor a tulajdonosok elkezdték a nulláról építeni az egyesületet, még nem mertem volna ekkorát álmodni sem. Külön büszke vagyok, hogy Tamara az én lányom. Az eltelt évek alatt több olyan tehetséges játékosunk is volt és van is, akik meglátásunk szerint a legmagasabb szinten is megfogják állni a helyüket a jégkorongban. Ezek nagyon jó visszajelzések számunkra, hogy jó úton haladunk és jó munkát végzünk. A szakmai munkában nagyon jó kollégáim vannak, akikkel öröm együtt dolgozni, de emellett a legjobb munka elvégzéséhez az egyesületünk tulajdonosai a legprofibb körülményket és felszereléseket biztosítják számunkra. Így ezek az eredmények is közös sikerek! Fekete Lajos és Kozma Ernő kollégám nevében is mondhatom, hogy nagyon örülünk játékosaink sikereinek és mindenben támogatjuk őket. Több kiemelkedően tehetséges játékosunk is van akiknek a szakmai felkészítésében nagyon nagy segítségünkre van mentor klubunk a Debreceni Hoki Klub is. Így most már több játékosunk, hetente vesz részt a Debreceni Hoki Klub edzésein is. Remélem, hogy a jövőben még több játékosunk kap lehetőséget arra, hogy válogatott mezt magára húzhassa.

 

További programok »

FEL