A Csabai Rendezvénypajta is csatlakozott a Jégpályák Éjszakájához

2022. január 23. 11:05 | Csiffáry Zsuzsanna

Január 22-én országszerte meghosszabbított nyitvatartással és kedvezményekkel várták a korcsolyázni vágyókat a Jégpályák Éjszakáján. A rendezvénysorozathoz összesen több mint negyven jégpálya, köztük a Csabai Rendezvénypajta is csatlakozott.

Telt ház volt a Csabai Rendezvénypajtában szombaton. A Jégpályák Éjszakája elnevezésű program a mozogni vágyó családokat inspirált a részvételre. Borbély Hanna Réka már nem először vett részt ilyen programon, mert minden évben eljönnek a szüleivel, mert jó családi programnak tartják ezt a lehetőséget. Karácson Anita pedig ugyan nem jégkorcsolyázik, de a párja invitálására eljött a rendezvényre. 

– A Magyar Jégkorong Szövetség szervezésében valósulhat meg minden évben ez az esemény, ami tavaly sajnos elmaradt. Ehhez a programhoz minden jégpálya szabadon csatlakozhat, amelynek az a célja, hogy népszerűsítsük ezeket a téli sportágakat. Az egész szombati napot tekintve többszörös volt a látogatottságunk egy átlagos hétvégi naphoz képest – fogalmazott a Csabai Farkasok sportigazgatója. 

Kiss Roland hozzátette, hogy amióta van jégpálya a megyeszékhelyen, azóta folyamatosan nő a jégkorogozók száma. Megerősítette, hogy egy-egy ilyen éjszaka után 10-12 jelentkező érkezik a következő edzésekre.  

Galéria

További programok »

FEL