Come back Gulyi – még ha csak ha a neten is

2021. február 25. 17:37 | behir

Ön szereti, ha egy színházi előadás kicsit ismeretlen terepre invitálja? Amikor egy kis térben együtt rezonál a színésszel? (Még ha csak a neten is.) A kíváncsisága legyűri a félelmét? Akkor Chipolla birodalmának ajtaja kitárul ön előtt! – hív miden érdeklődőt a monitorjához a békéscsabai teátrum.

A Thomas Mann által megírt, Zalán Tibor által átálmodott Mario és a varázsló stúdiószínházi előadása épp öt éve, 2016 januárjában volt látható a Jókai színház Intimtér termében, a műfaj minden varázsával és korlátjával együtt.

Hozzáteszik: mivel élőben nem sokan követhették, ezért most február 26-ától (péntek) utólag videófelvételről is megtekinthető lesz, kvázi Gulyás Attila egyik jutalomjátékát.

Az előadás érdekessége, hogy Gulyás Attilának valóban el kellett sajátítania a bűvésztrükköket, amelyeket a színpadon látnak tőle.

Nem mellesleg Zalán Tibor szövegkönyve csak érintőlegesen találkozik Thomas Mann eredeti művével. A történet korunkban játszódik, egy apró vidéki stúdiószínházban, ahová a csodára, de legalábbis szemfényvesztő trükkökre kíváncsi közönség tér be…

…és vigyázzanak, innentől már semmi sem az, aminek elsőre látszik!

Ezt az előadást NEM ajánlják:

  • 18 éven aluliaknak,
  • a klasszikus színházi előadások kedvelőinek,
  • azoknak, akik ki nem állhatják, ha káromkodást is hallanak egy előadásban.

Az előadást február 26-tól tekinthetik meg a Jókai Stream-ház kínálatában.

Jegyéért kattintson IDE!

 

 

További programok »

FEL