Cirkuszművészet a Csabai Kolbászfesztiválon

Október 19. és 22. között huszonegyedik alkalommal rendezik meg a kolbászfesztivált Békéscsabán. A csütörtöki megnyitón a Fővárosi Nagycirkusz egy meglepetésműsorral kedveskedik a látogatóknak, melyben fellépnek a nemzetközi hírű magyar artisták, a Rippel fivérek.

A rendezvényen több verseny során is összemérhetik a résztvevők a tudásukat, hogy milyen kolbászt, tudnak készíteni, az utolsó napon pedig a töltött káposztáé lesz a főszerep. Az érdeklődők láthatnak disznóvágás-bemutatót, illetve a szervezők azokat is várják, akik csak a kulináris élvezeteknek és a boroknak akarnak hódolni.

A fesztiválon rengeteg művész gondoskodik a résztvevők szórakoztatásáról, mint a Tankcsapda, a Quimby vagy a Punnany Massif. A rendezvény megnyitóján, október 19-én, csütörtökön a Fővárosi Nagycirkusz egy meglepetésműsorral kedveskedik a látogatóknak, melyben fellépnek a Rippel fivérek, Rippel Ferenc és Rippel Viktor, nemzetközi hírű magyar artisták. A műsor előtt beszédet mond Fekete Péter miniszteri biztos, a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója.

A 20 perces meglepetésműsor csütörtök este 19:30-kor kezdődik.

Megosztás:

Címke: , , , , , ,