Bűnmegelőzési tanácsok megemlékezőknek

2017. október 31. 06:03 | behir

A lopások megelőzésének lehetőségeire hívták fel a figyelmet a bűnmegelőzési szakemberek két békéscsabai temetőnél.

A rendőrség Békés megyében is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy erősítse a mindenszentek és halottak napja alkalmából szeretteik sírjánál megemlékezők biztonságát. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Békéscsabai Rendőrkapitányság október 30-án, Békéscsabán, két temetőnél működtetett információs pontot, mindkét helyszínen ott volt a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Mobil Bűnmegelőzési Centruma is.

A rendőrök a Temető soron, az Alsóvégi, vasúti temetőnél, illetve a Berényi úton, a Felsővégi temetőnél hasznos információkat tartalmazó szórólapokkal hívták fel a figyelmet a leggyakrabban előforduló bűncselekményekre és azok megelőzési lehetőségeire.

A sírkerteknél Békés megye valamennyi településén rendőrök és polgárőrök teljesítenek szolgálatot. Az ellenőrzések célja a lopások megelőzése és a forgalom zavartalanságának biztosítása. Forgalomkorlátozás egyik temetőnél sem lesz, szükség esetén a balesetek megelőzése érdekében rendőrök segítik majd a járművezetőket és a gyalogosokat.

 

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL