BRSE: Újabb erősítés a szakmai stábban

2018. december 30. 13:04 | behir

Paul Bogdan személyében nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberrel bővült a BRSE szakmai stábja.

A korábban a román válogatottat is irányító edző, a szezont az Agroland Timisoara csapatánál kezdte, azonban a klub szezon közbeni megszűnésével szabaddá vált, így nyílt meg a lehetőség, hogy a felek egyeztessenek a közös munkáról - írja a klub hivatalos oldala.

Baran Ádám klubelnök és Kormos Mihály szakmai igazgató közel egy évtizede ápol remek munkakapcsolatot a szakemberrel, aki a világbajnok szerb tréner, Zoran Terzic mellett kezdte pályafutását, aki máig nagy hatást gyakorol edzői filozófiájára.

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE csapata január közepétől, szinte három naponta kell, hogy pályára lépjen négy különböző sorozatban. Mindez az extrém terhelés nemcsak a játékosokat, hanem a szakmai stábot is maximálisan igénybe veszi, így kihasználván a kínálkozó lehetőséget, itt is erősített a klub.

Paul Bogdan már munkába is állt Békéscsabán, Kormos Mihály szakmai igazgatóval és Leiszt Máté edzővel elemzik az elmúlt időszak tanulságait, valamint meghatározzák a következő hetek, hónapok programját és prioritásait.

 

További programok »

FEL