BRSE: Új év, változatlan célok!

Alig halkultak még el a szilveszteri tűzijáték hangjai, máris a szurkolók dobjaitól és biztatásától lehet hangos a csabai katlan, hiszen a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE a Közép-európai Liga következő játéknapján a Slavia Bratislava együttesét fogadja – olvasható a klub hivatalos oldalán.

A 2017-es esztendő nem mindennapi bejelentésekkel ért véget Békéscsabán, többek közt az is eldőlt, hogy a MEVZA Cup sorozat négyes döntőjét a BRSE rendezheti, tehát ennek tudatában készülhet a magyar bajnokcsapat a szlovák címvédő ellen. Ezzel a hatalmas sportdiplomáciai sikerrel az is eldőlt, hogy a sorozat címvédője már biztosan tagja a márciusi Final Fournak.

A BRSE játékosai a karácsonyi pihenőt követően még szilveszter napján is két tréninggel készültek a találkozóra. Az ellenfél még nyeretlen az idei sorozatban, sima vereséget szenvedett a Fatum Nyíregyháza és az Olomouc csapataitól, kicsit szorosabbat a másik pozsonyi alakulattól, és egy öt szettes vereséggel hagyta el a pályát a szlovén Calcit Kamnik ellenében. Ezzel a teljesítménnyel a kilencedik helyet foglalják el a MEVZA tabelláján. A Linamar-BRSE ugyanezen mérlege hat mérkőzésből négy győzelem és a tabella második pozíciója, így kijelenthető, hogy a mérkőzés egyértelmű esélyesének Alberto Salamoni csapata számít.

A találkozó január 4-én, 18 órakor kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,