BRSE: Milly Bezarevic győzni jött egy győzni akaró együttesbe

2017. szeptember 5. 18:56 | Kovács Dávid

Megérkezett Békéscsabára a bajnoki címvédő BRSE legújabb igazolása, a szerb Milica Bezarevic. A csabai klub pénteken jelentette be a játékos szerződtetését, az ütő pedig hétfőn már a csapattal edzett.

A friss szerzemény nagy lendülettel vetette magát a munkába. Az együttes a felkészülés negyedik hetében jár és újabb láncszem került a helyére a tavaly három trófeát gyűjtő együttesben. A 26 éves sportoló már a szerb nemzeti együttesben is pályára lépett, 2013 óta pedig az olasz pontvadászatban szerepelt. A 182 centiméter magas, balkezes játékos legutóbb a hazája bajnokságában legjobb nyolc között szereplő Monza alkalmazottja volt.

Baran Ádám a klub elnöke felidézte, az volt az első számú cél, hogy fiatal, tehetséges magyar játékosokkal erősítsék meg a keret. A nyári szezon második felében pedig olyan külföldi, alázatos röplabdázókat keresett az egyesület, akik példaképek lehetnek számukra.

 

 

- A külföldi játékosok kiválasztása sohasem egyszerű, hiszen a menedzserek tavasztól kezdődően folyamatosan bombáznak minket az ajánlatokkal. Mi mindig fontosnak tartjuk a légiósok karakterét, olyan játékosokat keresünk, akik képesek Békéscsabáért, a BRSE együtteséért küzdeni. Fiatal kora ellenére egy tapasztalt játékosról van szó, nagyon bízunk benne, hogy beleillik abba a játékrendszerbe, amelyet Alberto Salomoni kigondolt a csapat számára – fogalmazott a klubvezető.

Milica Bezarevic az egyik legerősebb európai bajnokságból érkezett Tanja Matic posztjára. Stábunknak elárulta, nagyon izgatott volt az elmúlt napokban, de mindenki nagyon kedvesen fogadta és úgy érzi, hogy megfelelő edzésmunkával kiváló eredményeket érhet el a csapat.

- Azt hallottam a csapatról, hogy itt mindenkinek adott a lehetőség a fejlődésre. Ez egy győzni akaró csapat, ehhez pedig mindenki megfelelően áll hozzá. Ezt a munkamorált én is nagyon közel érzem magamhoz. A röplabdában mindig az hajt, hogy jobb és jobb legyek. Nagyon fontos, hogy szoros együttműködésben dolgozzunk a lányokkal, akikkel közös sikereket akarunk elérni – fogalmazott a BRSE új igazolása.

Milly, ahogy mindenki szólítja, azt is hozzátette, elsőként a Conegliano elleni Bajnokok Ligája-párharcra koncentrálnak, hiszen az megfelelő lökést adhat számukra a szezon további feladataira. A szerb játékos az 1-es mezben lép pályára a következő szezonban.

További programok »

FEL