BRSE: Glemboczki Zóra is a fedélzeten!

2018. június 13. 10:26 | behir.hu

Újabb saját nevelésű, tehetséges hazai fiatal kötelezte el magát az ötszörös bajnok Békéscsabai Röplabda Sportegyesülethez. A békéscsabai születésű, 18. életévét júliusban betöltő ütő, 1+1 éves megállapodást írt alá.

A 183 cm magas, korosztályos és immár a felnőtt válogatottban is bemutatkozó játékos, 2017 februárjában került az első kerethez, az idei szezonban pedig már többször megmutatta oroszlánkörmeit. Külön kiemelendő a bajnoki döntő, amikor Lucija Mlinar hiányát követően, kezdőjátékosként állt remekül helyt.

- Boldog vagyok, hogy a klub számít rám, szeretnék a következő idényben is minél több játéklehetőséget kiharcolni magamnak. Sokat kell még dolgoznom, hogy minél jobb játékossá váljak. Többen elmondták már előttem, csatlakozni tudok hozzájuk, hogy a klubnál remek körülmények és magas szintű szakmai munka folyik, itt tényleg adott minden a fejlődésemhez - fogalmazott a klub közösségi oldalán Glemboczki Zóra.

A klub elnöke kiemelte, hogy mindig örömteli, amikor egy saját nevelésű tehetséggel kötnek vagy hosszabbítanak szerződést, ez mutatja, hogy remek munka folyik a korosztályos csapatoknál.

- Manapság divat lett, hogy a fiatal ígéretek feladják a küzdelmet, nem harcolnak meg helyükért, hanem a könnyebb utat választva, a szirénhangokra hallgatva továbbállnak. Zórit ennél keményebb fából faragták, hiszen bár későn kezdett el röplabdázni, illetve korábban más poszton szerepelt, de alázatos munkával és példaértékű hozzáállással dolgozik, hogy nyitásfogadó ütőként is meghatározó játékossá váljon. Mi pedig elkötelezettek vagyunk, hogy ehhez minden segítséget megadjunk számára - nyilatkozta Baran Ádám.

 

További programok »

FEL