BRSE: A montenegrói válogatott Ksenija Ivanovic a bajnok új igazolása

2017. október 18. 17:28 | behir

Bajnokok Ligája-tapasztalattal is rendelkező nyitásfogadó ütővel erősítette meg keretét a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE – számolt be a klub a legnépszerűbb közösségi oldalon.

A 31 éves, 188 centiméter magas játékos az előző szezonban az azeri bajnok Telekom Baku játékosa volt, de korábban megfordult a francia, német és belga bajnokságban is.

Ksenija Ivanovic vasárnap érkezik Békéscsabára, hétfőn pedig már munkába áll, így a jövő heti maribori Közép-európai Liga mérkőzéseken már magára öltheti a 12-es számú BRSE-mezt.

- Nyitásfogadó pozícióba mindenképpen szükségünk volt még egy tapasztalt játékosra, aki nemzetközi rutinnal bír. Az ezzel a szinttel járó nyomást még szoknia kell fiatal tehetségeinknek, ez nem megy egyik pillanatról a másikra. A montenegrói sportolót Alberto Salomoni ismerte a német élvonalból, míg Dobi Edina az azeri pontvadászatból. A látottak és a róla hallottak mind emberi, mind pedig szakmai szempontból meggyőztek bennünket, hogy érdemes leigazolnunk. Sokat várunk tőle, reméljük, hogy formálódó együttesünk egyik erőssége lesz - mondta Baran Ádám klubelnök.

 

Forrás: BRSE

További programok »

FEL