Borgőzösen motorozott a battonyai férfi

2021. június 16. 11:40 | behir.hu

Kardoson és Békésen balesetnél helyszíneltek, Battonyán ittas járművezetés gyanúja miatt, továbbá Gyomaendrődön szabálysértés és ittas járművezetés gyanúja miatt, Pusztaföldváron és Mezőberényben pedig körözés alapján történt tegnap rendőri intézkedés.

Békés megyében kedden két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kardos külterületén, a kerékpárúton 7 óra után néhány perccel egy kerékpáros férfi összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfival.

A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békésen, a Petőfi utca és a Borz utca kereszteződésében 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök egy battonyai férfit 18 óra körül Battonyán, a Hunyadi János utcából.  Segédmotor-kerékpárral közlekedett és a szonda alkoholfogyasztást mutatott nála. A további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek a 32 éves férfi ellen.

Gyomaendrőd külterületéről 4 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy erdőkertesi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 41 éves férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Az igaztoltatáskor a szonda alkoholfogyasztást jelzett az autósnál, ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak ellene.

Pusztaföldváron 11 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy budapesti férfit, akinek közokirat-hamisítás gyanúja miatt körözését rendelte el az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság. A 47 éves férfit a rendőrjárőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 17 óra 15 perc körül elfogtak egy mezőberényi férfit, aki ellen lopás miatt a Békési Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A 28 éves férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL