BonZsúr Fejős Évával – március 14-én, a Csabagyöngyében

2024. március 5. 10:15 | Mikóczy Erika

„A jónőségnek semmi köze ahhoz, hogy mit mutat a tükör. A jónőség lényege, hogy belül szabad vagy. És bízol. Magadban, és egy kicsit azért másokban is… érted? Ha viszont nem bízol, akkor mindig frusztrált, görcsös kiscsaj maradsz. Nemhogy táncolni nem fogsz tudni, hanem élni sem. Élni, csupa nagybetűvel!” – írja Fejős Éva egyik legsikeresebb regényében, a Cuba Librében. Az írónő március 14-én lesz a BonZsúr – beszélgetés Nőknek Nőkkel est következő vendége a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Fejős Évát legtöbben a cikkein, regényein keresztül ismerik. 2001-től 2012-ig dolgozott a Nők Lapja munkatársaként és eddig mintegy negyven könyve jelent meg, telis-tele olyan történetekkel, karakterekkel, amelyek, és akik a filmvászonra kívánkoznak.

–  Mindig is mesélő voltam. Nagyon sokat olvasok és már 6-7 éves koromban elindultak különböző történetek a fejemben. Eleinte azt gondoltam, hogy filmeket fogok írni, aztán 18 éves koromban megszületett az első regényem. Az általam kitalált történetek egyébként filmszerűen peregnek, álmodom is arról, hogy egyik-másik könyvemből egyszer majd film lesz, de ahhoz ma nagyon sok mindennek kell együtt állnia – fogalmaz Fejős Éva.

Az írónő könnyed stílusa gyorsan megfogja az olvasót, történeteibe pedig akár magunkat is beleképzelhetjük – nem csoda, hogy eddig már több mint egymillió példányszámban keltek el a kötetei. Számos író-olvasó találkozón járt – Békés megyében is –, gyakran kap visszacsatolást a könyveiről. A találkozások és a visszajelzések is örömmel töltik el.

 

Március 14-én, csütörtökön 17.30 órakor kezdődik Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban a BonZsúr – beszélgetés Nőknek Nőkkel, ahol ezúttal Fejős Évát kérdezi majd dr. Pálfi-Rigó Krisztina pszichológus egyebek mellett arról, hogy milyen elvárásokkal és kihívásokkal kell megküzdenie egy nőnek a 21. században, és hogyan viszonyul egymáshoz a siker és a boldogság. Ott a helyük, ha Önök is válaszokat keresnek!

 

További programok »

FEL