Bódultan vezetett, fának ütközött – az ügy iratait átadták az ügyészségnek

2019. február 27. 15:56 | behir
Fának ütközött autójával egy férfi a Medgyesegyháza és Medgyesbodzás közötti úton. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy kábítószer hatása alatt állt, bódult állapotban vezetett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
 
Lesodródott az útról és fának ütközött egy személygépkocsi 2018. október 10-én 19 óra után néhány perccel Békés megyében, a Medgyesbodzás és Medgyesegyháza közötti úton. Az autót egy férfi vezette, aki a balesetben könnyebben megsérült. A mintavételt követően elvégzett igazságügyi toxikológiai szakértői vizsgálat megállapította, hogy kábítószer hatása alatt állt, bódult állapotban volt. Kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult ellene. Az előbbi eljárás már korábban lezárult.
 
A rendőrség a bódult állapotban való járművezetés miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában is elvégezte a szükséges eljárási cselekményeket és az ügy iratait 2019. február 26-án átadta az ügyészségnek. 
 
Forrás: police.hu
FEL