Kábítószergyanús anyagot találtak Dobozon a kijárási tilalom idején autózóknál

2021. január 14. 09:28 | behir

Békésen balesetnél, Gyulán körözés alapján, Dobozon kábítószer birtoklása gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békésen, a Kossuth Lajos utcában, egy gyalogos-átkelőhelyen, ahol van kerékpáros átvezetés, 2021. január 13-án 6 óra 30 perc körül egy személyautó nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte őt. A nő elesett és könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. január 13-án 16 óra 15 perc körül Eleken, a Gyulai úton ellenőriztek egy személygépkocsit. Az intézkedés során a rendőrjárőrök megállapították, hogy a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság elrendelte az autó körözését. A nyomozók a járművet lefoglalták és értesítették a körözést elrendelő rendőrkapitányságot.

Dobozon, a József Attila utcában 2021. január 13-án 23 óra körül a körzeti megbízottak igazoltatták egy személyautó vezetőjét és két utasát. Az ellenőrzéskor a járműben kábítószer gyanúját keltő kristályt találtak, ezért a három férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást és szakértő bevonásával vizsgálják a lefoglalt szer hatóanyag-tartalmát. Emellett a három férfit a kijárási tilalom megszegése miatt bírság megfizetésére kötelezték.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Balázsék a Korzó térről ébresztették Békéscsabát

Az egyik kereskedelmi rádió nagyágyúi szeptember utolsó hétfőjét a békési megyeszékhelyen indították. A tiszteletbeli békéscsabai nevű Sebestyén Balázs, a tiszteletbeli békéscsabai, ám újkígyósi III. Rákóczi Feri és a tiszteletre méltó harmadik úr, azaz Vadon Jani ismét nagyot ment.
19:04
FEL