Biciklit, akkumulátort, gázpalackot loptak

2019. január 26. 13:11 | behir

Három férfi több esetben is vitt el medgyesegyházi házak udvaráról kerékpárt, akkumulátort, gázpalackot. A rendőrség lopással gyanúsítja őket. A lopott dolgokat az egyikük egy kétegyházi férfinak adta el, aki pénz mellett fehér, kristályos anyaggal is fizetett. Ellene orgazdaság és új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói lopás miatt hallgattak ki három férfit 2019. január 25-én. A gyanú szerint a férfiak négy akkumulátort és egy kerékpárt hoztak el egy medgyesegyházi ház melléképületéből, 2019. január 10-ére virradóra. Olyanok is előfordultak 2018 decembere és 2019 januárja között, hogy közülük ketten medgyesegyházi házak udvarára bemásztak, majd onnan vagy a nyitva hagyott garázsból, melléképületből kerékpárokat, gázpalackot vittek el.

Az egyik férfi 2019. január 24-én délelőtt a rokonától lopott Medgyesegyházán. Az épületbe úgy jutott be, hogy tudta hová rejtette el a lakáskulcsot a ház tulajdonosa. Átkutatta a szobákat, ahonnan ékszereket és pénzt vett magához. A rendőrök még aznap délután elfogták a 21 éves medgyesegyházi férfit, akinél fehér kristályos anyagot is találtak. A 21 éves férfi az ellopott dolgokat egy kétegyházi férfinak adta el, aki pénz mellett fehér, kristályos anyaggal is fizetett. A rendőrök a 32 éves kétegyházi férfit orgazdaság és új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetésével gyanúsítják. A medgyesegyházi férfinál talált fehér, kristályos szert a rendőrség lefoglalta és annak hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Október 17-én ismét lesz 4 Labda Bajnokság

Már javában zajlik a 4 Labda Bajnokság szervezése Békéscsabán. A már több mint 10 esztendeje létező rendezvényt Kormos Mihály, a BRSE korábbi szakmai igazgatója hívta életre. A program szervezését négy évnyi szünet után a Körös Tollaslabda Sport Egyesület vállalta el. A szervezők családi és baráti csapatok nevezését várják.
2021. szeptember 21. 18:20
FEL