Biciklis fiú és autó ütközött Békéscsabán, a sofőr nem nyújtott segítséget

2021. április 27. 10:41 | behir.hu

Békéscsabán és Orosházán balesetnél helyszíneltek, Nagyszénáson szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre hétfőn Békés megye területéről. Békéscsabán, a Czakó utca és a Jókai utca kereszteződésében 18 óra 45 perc körül egy kerékpárral közlekedő fiú nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A balesetet okozó fiú könnyebben megsérült – számolt be róla a rendőrség. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei az autó vezetője ellen is eljárást indítottak, mert a nő nem nyújtott segítséget a megsérült kerékpárosnak, hanem elhajtott a helyszínről.

A másik baleset Orosháza külterületén történt, 21 óra 30 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi összeütközött egy elé szaladó őzzel. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Pénzt lopott egy férfi április 26-án, 14 óra 30 perc körül egy nagyszénási üzletben az ott dolgozó alkalmazottól. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a bejelentés után néhány perc alatt elfogták a 40 éves nagyszénási férfit, akinél megtalálták az elvett pénz egy részét. A férfit a rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

További programok »

FEL