Bemutatták a Hajrá Békéscsaba polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit

2024. április 30. 18:13 | Such Tamás

Bemutatkozott kedd délután a Hajrá Békéscsaba Egyesület polgármesterjelöltje és képviselőjelöltjei.

A polgármesteri címért ismét ringbeszálló Szarvas Péter a sajtótájékoztatón elmondta, a 2024-es önkormányzati választási szlogenjük, a Csabaiak szolgálatában. Hozzáfűzte, az elmúlt közel ötéves ciklusban a frakció tagjai folyamatosan, gondosan, szorgalmasan, alázatosan szolgálták a csabaiakat.

Hozzátette, miután a Hajrá Békéscsaba Egyesület elnöksége ez elmúlt tízéves polgármesteri munkáját pozitívnak értékelte, újabb bizalmat kapott arra, hogy ismét polgármesterjelöltként induljon el az önkormányzati választásokon. Mától hivatalosan is polgármesterjelölt, amelyet jogilag is jóváhagytak.

– A Hajrá Békéscsaba Egyesület továbbá arról is döntött – folytatta –, hogy mind a tizenkét egyéni választókerületben önálló jelöltet indít. A tizenkét körzetből hétben a regnáló Hajrá Békéscsaba Egyesület képviselőit indítjuk, a másik ötben pedig új személyek mérettetik meg magukat a választásokon.

 

 

Felvetésünkre, miszerint 2019-ben a Fidesz békéscsabai szervezetének nem volt polgármesterjelöltje és a posztért újra induló Szarvas Pétert támogatta, vajon az idei választásokon ez megismétlődhet-e, elmondta „Az akkori jó eredményemben ez természetesen számított. A 2024-es döntést pedig meghagyom a Fidesz helyi szervezte részére. ”

***

1. számú választókörzet Kiszely András, a szlovák önkormányzat elnöke; 2. számú választókörzet Szarvas Péter jelenlegi polgármester, közgazdász; 3. számú választókörzet Csányi Illés vállalkozó; 4. számú választókörzet Varga Tamás jelenlegi alpolgármester; 5. számú választókörzet dr. Szigeti Béla jogász, közgazdász; 6. számú választókörzet Kovács Pál gépésztechnikus; 7. számú választókörzet Gregor László vállalkozó; 8. számú választókörzet Becsei Zsolt vállalkozó; 9. számú választókörzet dr. Juhász István ügyvéd; 10. számú választókörzet Nagy Ferenc jelenlegi alpolgármester, közgazdász; 11. számú választókörzet Lipták Mihály sportoló, testépítő; 12. számú választókörzet Ádám Pál vállalkozó.

 

 

További programok »

Itthon

FEL