Békéscsabán ittas járművezetés, Sarkadon körözés alapján intézkedtek a rendőrök

2021. január 20. 09:46 | behir.hu

Baleset nem történt Békés megye útjain január 19-én, de más okból kifolyólag kellett intézkedniük.

Összeütközött két személygépkocsi Békéscsabán, a Békési úton január 19-én 19 óra 30 perc körül. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik autó vezetője elment a helyszínről. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei fél órán belül megtalálták azt a 22 éves magyarbánhegyesi nőt, aki a gyanú szerint a járművet vezette. Az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála, ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és a nő büntetőjogi felelősségének kérdését – számolt be róla a police.hu.

Sarkadon ugyanezen a napon 14 óra körül elfogtak a rendőrök egy sarkadi férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 27 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrjárőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Gyula

Ablaktárlat a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont télikertjében

"Egyenesen a raktárból" címmel állítanak ki műtárgyakat a gyulai Erkel Ferenc Múzeum gyűjteményéből a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont télikertjében. A ritkán vagy eddig még sosem látott alkotásokat ablaktárlat formájában láthatják az érdeklődők.
2021. február 26. 16:16
FEL