BRSE: Békéscsabán folytatja Ksenija Ivanovic

2018. május 16. 13:28 | behir

A zsinórban ötödik alkalommal magyar bajnoki címet ünneplő Linamar - Békéscsabai Röplabda Sportegyesület menedzsmentje már hetek óta tárgyal a következő szezon játékoskeretének összetétele, valamint az eredményes szerepléshez szükséges háttér megteremtése kapcsán – írja a klub közösségi oldala.

A bejelentések sorát Ksenija Ivanoviccsal kezdték, aki az indoklás szerint komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, korábban megfordult a szerb, a belga, a német, francia valamint az azeri bajnokságokban is. Ez utóbbi állomáshelyén szintén bajnoki címet ünnepelhetett és a Bajnokok Ligájában is szerepelt.

A tapasztalt, 31 éves sportoló a következő szezon végéig szóló szerződést írt alá a bajnoki címvédőhöz.

"Több alkalommal is hangsúlyoztam, hogy remekül érzem magam Békéscsabán. A város szép és élhető, az emberek barátságosak és nagyon szeretik a röplabdát. A klub európai mércével mérve is profi körülményeket teremt, számomra fontos a bizalom, tetszik az a jövőkép, melyet Baran Ádám elnök felvázolt, így viszonylag gyorsan megállapodtunk." nyilatkozta Ksenija Ivanovic.

A játékos augusztusban EB selejtezőkön szerepel hazája nemzeti együttesében, aztán tér vissza Békéscsabára.

"Több lehetséges út is áll a BRSE előtt, így egyelőre elhamarkodottan nem kívánunk célkitűzéseket deklarálni. Nem foglalkozunk a pletykákkal és az alaptalan híresztelésekkel, zajlanak a tárgyalások, természetesen lesznek távozók, ahogyan érkezők is. Bízom benne, hogy a szakmai stáb összetételét mihamarabb nyilvánosságra tudjuk hozni, miként a játékoskeretet érintő további bejelentések is lesznek hamarosan. Tény, hogy a még sikeresebb nemzetközi szerepléshez tovább kell erősíteni a hátteret, ebben az irányban is folyamatosak az egyeztetések.

Ksenija Ivanovic az egyik legprofibb és legjobb mentalitású sportoló, aki valaha a klub színeiben szerepelt, ő minden koncepcióba beleillik, ezért is volt kiemelten fontos a megtartása." - fogalmazott Baran Ádám, a BRSE elnöke.

További programok »

FEL