Békéscsabai a top 10 legjobb hazai cseh söröző között

2024. május 18. 06:22 | behir.hu

A tizlegjobb.hu összegyűjtötte, hogy szerintük hol érdemes cseh sört inni hazánkban. A tízes listákra specializálódott oldal többségében budapesti sörözőket választott a legjobbak közé, de mégis bekerült a listára a csabaiak cseh sörözője.

– A 2024 tavaszán megnyitott cseh söröző Békéscsaba belvárosában található. A Bohumil Hrabal cseh íróról elnevezett helyen csapolt, dobozos, üveges sörök mellett cseh röviditalokkal és a cseh konyha ízletes fogásaival (sörkorcsolyák mellett melegételekkel, valamint napi ajánlattal) várják a vendégeket. No meg Hrabal megannyi fotójával és vérbeli cseh relikviákkal. (A pultból a személyzeten kívül a Kisvakond sem hiányozhat.) Ezeket nem lehet hazavinni, de a sörökből – jelentős kedvezménnyel – otthoni fogyasztásra is lehet vásárolni. A nyitást követően hónapokkal a békéscsabai Hrabal Söröző tíz értékeléséből kilenc ötös, eredménye 4,8 csillag a Google Térképen. Nem csoda, az italok mellett a konyha is kiváló, érdemes végigpróbálni a tételeket – irja a békéscsabai Hrabal sörözőről a tizlegjobb.hu.

További programok »

Itthon

Nem mindegy, mit viszünk a poggyászban! – Kisokos a NAV-tól

Nyaralás előtt adódhat a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni. Milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó, ha ismeri a szabályokat. Íme, a legfontosabbak.
15:52
FEL