Békés megyében rendezik meg a közlekedési rendőrök országos versenyét

A VIII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny miatt Gyulán, a Vértanúk útján június 5-én, 19 órától június 6-án, 15 óráig teljes útlezárás lesz, a Bartók Béla utcai kereszteződés és a Kossuth téri körforgalom közötti szakaszon nem lehet majd közlekedni – írja a police.hu. A forgalmat a környező utcákba terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

A karos forgalomirányítók versenye június 6-án, 8 óra 30 perc és 14 óra között lesz Békéscsabán, a Petőfi utca – Jókai utca – Andrássy út kereszteződésében. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a kereszteződést fokozott óvatossággal közelítsék meg és figyeljék a rendőrök karjelzéseit!

Az országos verseny részeként június 6-án látványos felvonulás lesz Gyulán. A versenyző rendőrök 7 óra 45 perc és 8 óra 15 perc között, valamint a verseny végén, várhatóan 14 óra és 14 óra 45 perc között autókkal, motorokkal vonulnak fel. A Vértanúk útja és a Várkert között érintik a Tiborc utcát, a Temesvári utat, a Wesselényi utcát, a Megyeház utcát, a Jókai utcát, a Zrínyi teret és a Balázs deák utcát is. A felvonulás miatt lassul majd a forgalom.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszöni a közlekedőknek, hogy együttműködésükkel hozzájárulnak az országos verseny sikeres megrendezéséhez.

 

 

Megosztás:

Címke: , , , ,