Behir.hu – VB tipp-párbaj (24.): Csalódottak csatája

2018. július 14. 15:24 | behir

Már csak két mérkőzés, a bronzcsata és a döntő van hátra a labdarúgó-világbajnokságból. A vb-láz tovább ég a behir.hu szerkesztőségében is. Két munkatársunk, Kovács Dávid, a 7.Tv egyik sportkommentátora és Diós Zsolt, a Zöld7 egyik szerkesztője a csoportkör, a nyolcad, a negyed és az elődöntők mérkőzéseit már végigtippelte, de folytatják a küzdelmet. Tippjeiket továbbra napi rendszerességgel közöljük és az állást is. Szabályok: a tippelés a rendes játékidőben elért eredményre vonatkozik. Az eredmény eltalálása továbbra is 1 pontot, a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot ér.

A Horvátország – Anglia elődöntő 90 percnyi játék után 1:1-el ért véget, amit egyik tippelőnk sem talált el, így az állás nem változott: Kovács Dávid – Diós Zsolt 47:50

Nézzük a bronzcsatát:

Belgium - Anglia

Kovács Dávid: A vb-bronzmeccsek általában jó csatát hoznak, sok góllal. Mondhatnánk, hogy a vesztes elődöntő után egyik gárdát sem érdekli, hogy mi lesz a bronzmeccsen, de ez mégsem igaz. A belgák ha aranyat nem is, de érmet azért mindenképp szereznének, míg az angolok némi meglepetésre jutottak el ide, ezt tennék még emlékezetesebbé. A csoportban a belgák hozták a „cserecsapatok” csatáját, most a legjobbakkal a pályán is Hazardék lesznek jobbak. Tipp: 3:1.

Diós Zsolt: Két szimpatikus csapat ütközik meg Szentpéterváron, ezért nehéz a tippelő dolga. Mindkét csapat gerince ott lehet a következő kontinens és világjátékon. Az angolok egy nappal kevesebbet pihentek és hosszabbítás után estek ki a poraiból feltámadt horvátok ellen. A csoportmeccsen a belgák nyertek, ami persze nem jelent semmit, vagyis jelen esetben igen. Ismételnek és az aranygeneráció bronzéremmel a nyakában érkezik meg Brüsszelbe. Tipp: 2:1.

 

További programok »

FEL