Behir.hu – VB tipp-párbaj (23.): Ki lesz a franciák ellenfele?

2018. július 11. 19:41 | Diós Zsolt

Az elődöntőkkel folytatódik a labdarúgó-világbajnokság. Vb-lázban ég a behir.hu szerkesztősége is. Két munkatársunk, Kovács Dávid, a 7.Tv egyik sportkommentátora és Diós Zsolt, a Zöld7 egyik szerkesztője a csoportkör, a nyolcad és a negyeddöntők mérkőzéseit már végigtippelte, de folytatják a küzdelmet. Tippjeiket továbbra napi rendszerességgel közöljük és az állást is. Szabályok: a tippelés a rendes játékidőben elért eredményre vonatkozik. Az eredmény eltalálása továbbra is 1 pontot, a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot ér.

A Franciaország-Belgium mérkőzés eredményét egyik tippelőnk sem találta el, így az állás nem változott: Kovács Dávid – Diós Zsolt 47:50.

Nézzük a huszonharmadik játéknap mérkőzését, a második elődöntőt:

Horvátország - Anglia

Kovács Dávid: A horvátok meggyőző teljesítmény után a kieséses szakaszban már nem remekeltek, de kétszer is bizonyították, hogy fejben rendben vannak. Az angolok amit csinálnak, azt nagyon jól csinálják, pontrúgásaikban mindig ott van a gólveszély. Déli szomszédainknak akkor lesz esélyük, ha eddig gyengélkedő sztárjaik, Ivan Perisic és Mario Mandzukic is felnő a feladathoz támadásban. Az elejétől a horvátok meglepetéseiben bíztam, remélhetőleg az elődöntőre is hagytak még valamit a tankban. Tipp: 2:1.

Diós Zsolt: A horvát csapat zseniálisan játszott a csoportjában, viszont az egyenes kieséses szakaszban pocsék formát mutat. Mindkétszer büntetőkkel mentek tovább, ami mind fizikálisan, mind mentálisan kikészítette őket. A házigazdák kiütésével még a gulagra küldésüket is megkockáztatták. Viszont Domagoj Vida, mint lelkes politológus viszont azt elintézte, hogy egész Moszkva az angoloknak szurkol majd. Az angol csapatot sokan lesajnálják és valljuk be, hogy divat lett őket szidni. Fiatal és éhes csapat, amely nem ijed meg senkitől.
A végeredmény a horvátok formájától függ. Amennyiben úgy játszanak, mint a csoportjukban, akkor hosszabbítás lesz, ha úgy, mint a legutóbbi két alkalommal, akkor rendes játékidőben dől el a meccs. Az utóbbira nagyobb az esély. Tipp 1:2.

 

További programok »

FEL