Behir.hu – VB tipp-párbaj (22.): A gall kakas esete a Vörös Ördögökkel

2018. július 10. 18:12 | Diós Zsolt

Az elődöntőkkel folytatódik a labdarúgó-világbajnokság. Vb-lázban ég a behir.hu szerkesztősége is. Két munkatársunk, Kovács Dávid, a 7.Tv egyik sportkommentátora és Diós Zsolt, a Zöld7 egyik szerkesztője a csoportkör, a nyolcad és a negyeddöntők mérkőzéseit már végigtippelte, de folytatják a küzdelmet. Tippjeiket továbbra napi rendszerességgel közöljük és az állást is. Szabályok: a tippelés a rendes játékidőben elért eredményre vonatkozik. Az eredmény eltalálása továbbra is 1 pontot, a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot ér.

A negyeddöntők második napján tippelőink eltalálták a svéd-angol és az orosz-horvát meccs kimenetelét, viszont Kovács Dávid az utóbbi mérkőzés tűpontos eltalálásával felzárkózott. Már csak négy mérkőzés van hátra, az izgalom tovább fokozódik. Az állás: Kovács Dávid – Diós Zsolt 47:50.

 

Nézzük a huszonkettedik játéknap, az elődöntő első mérkőzését:

Franciaország - Belgium

Kovács Dávid: Talán előrehozott döntőnek is beillik ez a mérkőzés, hiszen a világbajnokság erősebbik ágán verekedték el a csapatok magukat az elődöntőbe. A belgák taktikailag felkészültebbnek tűnnek, de a franciákban is jócskán maradt tartalék. Ha a két gárda hozza a várt formát, akkor emlékezetes összecsapást vívhatnak egymással, amelyet 120 percig élvezhetnek a szurkolók. Azonban a büntetőkig nem jutunk el, mert Hazard vezetésével a belgák jutnak majd a fináléba. Tipp: 1:1.

Diós Zsolt: A mai elődöntő tippelői szempontból a torna eddigi legnehezebb mérkőzése. Két olyan csapat küzd meg egymással, amely eddig csak annyit focizott, amennyit nagyon muszáj volt. Mindkét csapatban a világ legerősebb bajnokságaiban játszó, minden poszton nagyjából egyenlő tudású játékosok. Ezt a mérkőzést néhány villanás és néhány ember fogja eldönteni. Ma este ezek az emberek: Romelu Lukaku, Eden Hazard és Thierry Henry. Vagyis a belgák jutnak tovább. Tipp: 1:2.

 

További programok »

FEL