Behir.hu – VB tipp-párbaj (14.): Eldől a németek és a brazilok sorsa

2018. június 27. 15:53 | Diós Zsolt

Folytatódik az év legnagyobb sporteseménye, a labdarúgó-világbajnokság, melynek először ad otthont Oroszország. A vb-láz elérte a behir.hu szerkesztőségét is. Két kolléga nem bírt magával és úgy döntött, hogy tipp-párbajt indít a bajnokság mind a 64 mérkőzésére. A két lelkes munkatárs Kovács Dávid, a 7.Tv egyik sportkommentátora és Diós Zsolt, a Zöld7 egyik szerkesztője. A tippjeiket napi rendszerességgel közöljük és az állást is. Szabályok: az eredmény eltalálása 1 pontot, a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot ér.

A 13. játéknapon Kovács Dávid két hajszálpontos tippel komoly előnyre tett szert. Az állás: Kovács Dávid – Diós Zsolt 35:28.

 

Nézzük a tizennegyedik nap mérkőzéseit:

Mexikó - Svédország

Kovács Dávid: A svédek mindent megtesznek majd a továbbjutásért, de a mexikóiak nem hagyják veszni a jó kezdés utáni lendületet és egy pontot megtartanak, amivel riválisuk kiesését okozzák. Tipp: 1:1.

Diós Zsolt: Az El Trinek becézett mexikóiak nem véletlenül gyűjtötték be a németek skalpját. Nem adják olcsón a bőrüket, ami a svédek búcsúját hozza. Küzdelmes meccsen nyernek a közép-amerikaiak. Tipp: 2:1.

 

Dél-Korea - Németország

Kovács Dávid: Nem lesz egyszerű a németek dolga, de nagy nehezen kiharcolják a győzelmet és a továbbjutást, így közelebb hozva egy német-brazil csatát. Tipp: 0:2.

Diós Zsolt: A németek 100, a Dél-koreaiak 101 sebből véreznek. A regnáló világbajnok nem tehet mást, mint figyel a csoport másik mérkőzésére és megy előre nyílt sisakkal. Ezt a csatát a Dél-koreaiak csak nézik. Tipp: 1:4.

 

Svájc - Costa Rica

Kovács Dávid: Az előző napok tapasztalata után Costa Rica sem szeretne pont nélkül kizuhanni. A svájciak a mérkőzés esélyesei, és nagy nehezen hozzák majd a sikert. Tipp: 2:1.

Diós Zsolt: A svájciaknak eddig kijött a lépés, de Costa Rica ma keresztbe tesz, mert ők tudják, hogy mi az a szégyen. De nem kell félni, mert a svájciak így is továbbmennek. Tipp: 1:1.

 

Szerbia - Brazília

Kovács Dávid: A szerbek utolsó szalmaszálként kapaszkodnak ebbe a mérkőzésbe és agresszív játékkal rukkolnak elő, minden labdáért hajtanak majd. A sikert azonban nem szerezhetik meg, mert a brazilok ugyan még nincsenek vb-győztes formában, de arra odafigyelnek, hogy csoportelsőként jussanak a 16 közé. Tipp: 1:2.

Diós Zsolt: Várhatóan a torna legvérmesebb mérkőzését láthatjuk. A technikai tudást a szerbek pofonokkal, könyökléssel, rúgásokkal fogják pótolni. De ettől függetlenül a brazilok győznek és csoportelsőként zárnak. Tipp: 1:3.

 

További programok »

Média

Molnár Sanyi Sztárban Sztár lesz?

Molnár Sándor – sokaknak ismerős lehet a név, nem hiába, ugyanis a csabai férfi rengeteg mindennel foglalkozik. Táncos, tánctanár, fodrász, masszőr és nem utolsó sorban énekes. Az utóbbi miatt készítettünk interjút vele, mivel nemrég bekerült a TV2 – Sztárban sztár leszek! című műsorába, nem is akármilyen produkcióval.
2021. szeptember 15. 18:58
FEL