Befejeződött a kerékpárút-fejlesztés három Békés megyei településen

2022. május 31. 09:04 | behir

Befejeződött a kerékpárút-fejlesztés Kondoroson, Kardoson és Békésszentandráson, a fejlesztésre a Békés megyei települések félmilliárd forint uniós támogatást fordíthattak - minderről a projektgazda adott tájékoztatást.

A beruházás a közlemény szerint a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretéből valósult meg: megépült több mint 4,5 kilométernyi kerékpárút és korszerűsítettek meglévő szakaszokat több mint 3 kilométeren.

Több szakasz a Békésszentandrást és Békéscsabát a 44-es út mellett összekötő körösvölgyi kerékpárút része. Békésszentandráson az új kerékpárút a falu központját és a körösvölgyi kerékpárutat köti össze az általános iskolával és a lakott területen kívül elhelyezkedő, mintegy 130 embernek munkát adó húsfeldolgozó üzemmel - írták.

Forrás: MTI

További programok »

Itthon

Fiktív vevőkkel trükköztek a gépjárműalkatrész-kereskedők

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a gépjármű-alkatrészek kereskedelmét ellenőrizve olyan fiktív vásárlókra bukkant, akik adatait csak a számlázás miatt hozták létre. Az ilyen adásvételek azonban az eladók felelősségét is felvetik. A jelenség visszaszorítására a NAV folyamatosan ellenőrzi a gépjármű-alkatrészek nagykereskedelmét.
2023. március 21. 18:55
FEL