Balesetmegelőzési előadások zajlottak nyolc helyszínen

2024. június 24. 08:19 | behir.hu

A rendőrök nyolc helyszínen beszéltek arról, hogy mennyire balesetveszélyes alkohol vagy bármilyen tiltott bódító szer hatása alatt vezetni.

Az elmúlt héten a Roadpol, az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata akciót tart, amelynek részeként a rendőrök Magyarországon is igyekeznek minél több ittasan, illetve bódult állapotban vezető embert kiszűrni a forgalomból – írja a rendőrség közösségi oldalán. Ők ugyanis nemcsak magukat veszélyeztetik, hanem közlekedőpartnereiket is. Az ellenőrzéssel párhuzamosan a rendőrök Békés vármegyében balesetmegelőzési előadásokat tartottak. Munkahelyekre látogattak el és arról beszéltek, hogy mennyire balesetveszélyes alkohol vagy bármilyen tiltott bódító szer hatása alatt vezetni.

Békéscsabán, Békésen, Gyulán, Mezőhegyesen, Orosházán, Sarkadon és Kondoroson nyolc helyen volt ilyen balesetmegelőzési program, amelyeken összesen 223-an vettek részt. A rendőrség köszönetét fejez ki a vállalkozások, cégek és intézmények együttműködéséért, fogadókészségéért, azért, hogy fontosnak tartják, hogy felelősséget éreznek munkatársaik és a közlekedésbiztonság iránt, és azt, hogy mindent megtegyenek a balesetek megelőzése érdekében. 

További programok »

FEL