Baleseteknél helyszíneltek, lopás és orvvadászat miatt intézkedtek a rendőrök

2022. január 8. 09:54 | behir.hu

Három közlekedési baleset történt pénteken Békés megyében. Egy idős nő súlyosan, három személygépkocsi-vezető pedig könnyebben megsérült. Emellett többek között ittas járművezetés, lopás és orvvadászat bűncselekmények ügyében intézkedtek eredményesen a Békés megyei rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. január 7-én, délelőtt Békéscsabán, a Kerekes György utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök az 52 éves férfitől bevonták a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.
 
Felújítás alatt álló, lakatlan házból lopott egy férfi Orosházán. A ház tulajdonosa 2022. január 7-én kora este tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy az elmúlt két napban valaki befeszítette a nagykaput és az épület udvarán lévő nyitott kazánházból, illetve színből gázkazánt, vezetékeket, acélcsöveket vitt el. A rendőrök a bejelentés után nem sokkal előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 59 éves orosházi férfit, akit kihallgattak.
 
Hurokkal fogott meg egy őzet két férfi 2022. január 7-én reggel Zsadány külterületén. A vadat hazavitték és megkezdték a feldolgozását. A helyi körzeti megbízott azonban jelzést kapott a történtekről és kollégáival intézkedett. A két zsadányi férfit előállították, két hurkot és egy csapdát lefoglaltak tőlük, majd a Sarkadi Rendőrkapitányság orvvadászat miatt büntetőeljárást indított ellenük. Az őzet a rendőrök átadták a vadásztársaság képviselőjének.
 
Forrás: police.hu

További programok »

FEL