Idős nő kifosztása miatt kell felelniük

2022. március 27. 11:15 | behir.hu

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök rövid időn belül elfogták a békési párost, és visszaszerezték a pénzt. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Békésen, egy üzlet előtt január 17-én 11 óra 30 perc körül egy fiatal nő leszólított egy idős asszonyt és cigarettát kért tőle. Amíg ezzel elterelte a figyelmét, társa a 77 éves nő kerékpárjáról levett egy szatyrot és elszaladt a benne lévő pénzzel és iratokkal. A bűncselekményről érkezett bejelentés után a rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 26 éves nőt és a szintén 26 éves férfit.

A Békési Rendőrkapitányság nyomozói kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a békési párost. Megtalálták a pénzt és az iratokat is, amiket a rendőrök visszaadtak az idős nőnek. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait március 25-én továbbította az ügyészségre.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Megnyitották a 32. Jókai Napokat

A Békéscsabai Szakképzési Centrumhoz tartozó Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium 32. alkalommal rendezi meg a Jókai Napokat. A 3 napig tartó eseményt április 23-án Szarvas Péter polgármester, míg Bácsfalvi Zoltán festőművész tárlatát Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg.
2024. április 23. 20:06
FEL