Baleset, őrizetbe vétel és ittas sofőr miatt is intézkedtek a megye rendőrei

2019. június 26. 11:03 | behir

Könnyű sérüléssel járó baleset Szarvason, őrizetbe vétel Gyulán és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Kunágotán.

Szarvason, a Szabadság út és a Wesselényi utca kereszteződésében, június 25-én 8 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi elütött egy kerékpárúton szabályosan közlekedő kerékpárost. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett – olvasható a police.hu-n.

A Gyulai Rendőrkapitányság június 25-én őrizetbe vett egy gyulai férfit. A 19 éves K. Roland két hónappal korábban talált egy táskát és a benne lévő bankkártyákkal pénzt próbált felvenni. Emellett a férfi ellen lopás bűntett miatt az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök június 25-én, Kunágotán, a Rákóczi utcában. Egy rakodógép vezetőjénél jelzett ittasságot az alkoholszonda. A férfit előállították és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

További programok »

Kék hírek

Tizenhárom határsértő egy román kisbuszban

Békés megyében, Battonya külterületén állítottak le a rendőrök egy kisbuszt, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazó külföldiek nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállítják.
12:33
FEL