Baleset Nagyszénáson, elfogás Lőkösházán

2019. augusztus 30. 11:11 | behir

Békés megyében, 2019. augusztus 29-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Nagyszénás külterületén, 2019. augusztus 29-én 14 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy traktornak. A mentők az autó vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, 2019. augusztus 29-én 14 óra 30 perc körül egy román állampolgárságú férfit fogtak el a határrendészek. A 39 éves férfi ellen a moldáv hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Az égből nézett szét az első látogató a kolbászfesztiválon

Már hagyomány, hogy Horváth László az első, légi látogatója a Csabai Kolbászfesztiválnak. Így volt ez most is, a békési villanyszerelő mester, sárkányrepülő pilóta és amatőr légi fotós sok mindent látott, amit a nagyközönség csütörtökön reggel 9 órától, a rendezvény kezdetétől láthat.
2019. október 23. 18:39
FEL