Baleset, ittas vezetés, elfogás – ez történt Békés megye útjain

Baleset Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja Gyomaendrődön, és elfogás Orosházán.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt október 21-én, 11 óra 30 perc körül Békéscsabán, az Andrássy út és a Petőfi utca kereszteződésében – írja a police.hu. Egy személyautó vezetője a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. A balesetben az egyik autó vezetője könnyebben megsérült.

Gyomaendrődön, a Szabadság térről, október 21-én, 18 óra 40 perckor előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett és a szonda ittasságot jelzett nála. A férfi elismerte, hogy nem sokkal korábban töményet ivott. A rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérés eredménye ezt igazolta, ezért a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Orosházán, október 21-én, előállítottak a rendőrök egy 19 éves fiatalt, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja és a Debreceni Törvényszék is elfogatóparancsot adott ki garázdaság és más bűncselekmények elkövetése miatt. A fiút az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

 

Megosztás:

Címke: , , ,