Baleset Dobozon, őrizetbe vétel Békésen

2020. június 5. 11:22 | behir

Közlekedési baleset Dobozon, őrizetbe vétel Békésen, közokirat-hamisítás Battonyán és testi sértés Békéscsabán – több június 4-ei szabálysértésről is beszámolt a rendőrség.

Dobozon, a Nagyváradi utcában, 2020. június 4-én 16 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik autó lesodródott a kerékpárútra és elütött egy biciklis férfit, aki a balesetben könnyebben megsérült.

 

 

Békés külterületén, a 47-es főúton, 2020. június 4-én 10 óra 30 perc körül igazoltattak a rendőrök egy dobozi férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányság a 24 éves embert őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2020. június 4-én 14 óra 30 perc körül előállítottak egy román állampolgárt. A férfi Battonyán, a közúti határátkelőhelyen személygépkocsival kilépésre jelentkezett. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy az autó műszaki érvényességét igazoló lap nem eredeti, hanem utánzat. A 26 éves férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Békéscsabán, a Nagy Sándor utcában, 2020. június 4-én egy férfi szóváltásba keveredett a szomszédjával, majd a vita közben bottal többször megütötte őt. A nő súlyosan megsérült. A rendőrök a testi sértéssel gyanúsítható 61 éves békéscsabai férfit előállították és büntetőfeljelentést tettek ellene.

További programok »

FEL