Baleset, cserbenhagyás, bolti lopás - kék hírek

2016. január 30. 09:05 | behir.hu

Könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset Mezőberényben és Gyomaendrőd külterületén, cserbenhagyás Békéscsabán és bolti lopás Mezőberényben.

Békés megyében 2016. január 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök. Mezőberényben, a Kossuth téri körforgalomban 8 óra 30 perc körüli időben egy személyautó vezetője későn észlelte, hogy előtte forgalmi okok miatt áll egy gépkocsi és hátulról nekiütközött. A balesetben az egyik autó vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. Gyomaendrőd és Dévaványa között 17 óra 30 perc körüli időben egy személygépkocsi vezetője letért az útról és árokba hajtott. A balesetben az autót vezető férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

Békéscsabán a Bartók Béla út és a Petőfi utca kereszteződésében 2016. január 29-én 12 óra 45 perc körüli időben egy személygépkocsi tehergépkocsival ütközött. A tehergépkocsi vezetője, aki a helyszínelés megállapításai szerint a tilos jelzés ellenére hajtott be a kereszteződésbe, a baleset után megállás nélkül elhajtott. Az ütközésben senki nem sérült meg. A rendőrök rövid időn belül azonosították és előállították a 22 éves békéscsabai férfit, akit cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A Békési Rendőrkapitányság 2016. január 29-én szabálysértési őrizetbe vett egy nőt. A 45 éves mezőberényi R. Gy-né az egyik mezőberényi áruházból tulajdonított el több terméket. A rendőrkapitányság munkatársai a nőt lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Forrás:police.hu

FEL