Baleset Békéscsabán, Szarvason és Kisdombegyházon - négyen sérültek meg

2018. augusztus 16. 11:39 | Mikóczy Erika

Békés megyében augusztus 15-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Lencsési úton, 8 óra után néhány perccel összeütközött egy kerékpáros férfi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A nő 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Szarvason, az Arany János utcában, 15 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött az előtte forgalmi ok miatt lassító személygépkocsinak. A balesetben a motor vezetője megsérült, állapota nem súlyos.

 

Békéscsabán, a Bartók Béla út és az Október 6. utca kereszteződésében személygépkocsi kerékpárossal ütközött (fotó: police.hu)

 

Békéscsabán, a Bartók Béla út és az Október 6. utca kereszteződésében, 16 óra 30 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Kisdombegyházon, a Kossuth utcán, 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője járművével egy kanyarban letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. A férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL