Négy közúti baleset, öt sérült

2023. október 12. 19:01 | behir.hu

Tízéves gyermek sérült meg, miután nem adták meg neki az elsőbbséget.

Békés vármegyében 2023. október 11-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Rábai utcában 11 óra előtt néhány perccel egy hulladékszállító teherautó elindulás közben fellökött egy idős nőt, aki az úton gyalogolt a férjébe kapaszkodva. Az ütközéstől a nő elesett és magával rántotta a férfit is. Mindketten megsérültek, sérüléseik nem súlyosak.

Elek külterületén 14 óra 30 perc körül egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A személyautó vezetője könnyebben megsérült.

Orosházán 17 óra körül a Vásárhelyi út és a Libapiac tér kereszteződésében egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy férfinak, aki a gyalogátkelőhelyen a kerékpárját tolva akart átkelni. A gyalogos férfi megsérült, sérülései 8 napon belül gyógyulóak.

Egy órával később szintén Orosházán történt hasonló baleset. Egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy biciklis fiúnak, aki a kerékpáros átvezetésen akart áthajtani az út másik oldalára. Az ütközés következtében 10 éves gyermek elesett és könnyű sérüléseket szenvedett.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. október 11-én elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot lopás miatt. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

További programok »

Itthon

Átadták a sportcsarnokot Mezőhegyesen

A mezőhegyesi fejlesztések azt a célt szolgálják, hogy az itt élők ne érezzék magukat harmadrendű polgárnak a fejlettebb régiókban élőkhöz képest - mondta Lázár János szombaton Mezőhegyesen, ahol Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen átadták az új sportcsarnokot.
09:29
FEL