Bajnokok Ligájában is remeklő amerikai játékossal erősített a BRSE

2020. július 1. 08:09 | behir

Lindsey Vander Weide személyében fiatal, de jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező sportolóval erősítette meg keretét a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE.

A 22 esztendős, 191 cm magas nyitásfogadó ütő az Oregon University hallgatójaként sportolt és szerzett diplomát, majd első profi évét a francia bajnokságban töltötte - írja a klub hivatalos oldala. A Nantes együttesében bemutatkozott a Bajnokok Ligájában, sőt csapatának meghatározó játékosa volt, többek közt a Vasas elleni BL találkozó legjobbjának is megválasztották.

- A szakmai stábbal való alapos elemzéseket követően tettük le a voksunkat Lindsey mellett, aki nem csak kiváló fizikai paramétereivel és technikai tudásával, hanem a látott, majd az egyeztetések során tapasztalt győztes mentalitásával is ösztönzött minket, hogy érdemes szerződtetnünk. Azt várjuk, hogy a hazai pontvadászat erőssége legyen, aki nemzetközi színtéren is segítségünkre lesz céljaink elérésében - jellemezte az amerikai játékost Baran Ádám, a BRSE elnöke.

 

További programok »

FEL