A vendéglátóegység bekerült a tíz legjobb családi, illetve a tíz legjobb magyar étterem közé. Kopp Márton tulajdonos elmondta: nem tudják, hogy kik lehettek a kritikusok, akik náluk jártak.
– A birálókkal mi nem találkoztunk, azóta sem tudjuk, hogy kik lehettek azok. Úgy gondoljuk, hogy még 2019-ben látogattak meg bennünket, amely alapján kialakították az értékelést. Valószínűleg a jövőben sem tudjuk meg, hogy kik véleményezhették az ételeinket, mert onnantól kezdve nem lenne biztosítható ennek a kategóriának az elfogulatlansága – fogalmazott.
Hozzátette: a szakértők a legnagyobb hangsúlyt arra helyezték, hogy a hagyományos magyar ételeket milyen színvonalon készítik el. A tulajdonos szerint az átlag "csárda-színvonaltól" jóval elrugaszkodottabb minőségben és tálalásban kínálják az ételeiket, amelyet egyre többen értéknek – ahogyan a Dining Guide is. Kopp Márton kiemelte, hogy az ételeikhez helyi alapanyagokat használnak, illetve céljuk, hogy a hungarikumokat a minél szélesebb körben bemutassák.
Metzger László chef elmondta: a hagyományokra alapozva modern dolgokat is csempésznek a fogásokba.
– Vannak olyan ételek, amelyekhez nem nyúlunk, mert azok úgy jók, ahogy vannak, például a birkapörkölt vagy a halászlé. Bizonyos ételekkel azonban kísérletezünk, amelyekkel elnyertük a vendégeink tetszését is.