Az egész világon gond van a Google termékeivel

2020. december 14. 13:09 | Varga Diána

Sokaknál állt le hétfőn dél után nem sokkal a Gmail, a Google Drive és a YouTube.

Hétfőn délután világszerte több tízezer embernél állt le a Google legtöbb terméke. Elérhetetlen a Gmail e-mail rendszer, a Google Drive felhő alapú tárhely, de sokan számoltak be arról is, hogy nem megy a népszerű videómegosztó, a YouTube, a Google Maps térképszoltáltatás, az androidos Google Play Áruház, a Calendar névre hallgató naptár, a Hangouts chat-szolgáltatás, a digitális oktatásban is használt Google Classroom, a Documents vagy a Magyarországon épp a múlt héten elindult online játékgyűjtemény, a Stadia. A cég keresőmotorja a jelek szerint még mindig működik. 

 

Világszerte gond van a Gmail levelezővel. Forrás: downdetector.com

Világszerte gond van a Gmail levelezővel. Forrás: downdetector.com

 

A Downdetector.com oldalra befutó jelzések alapján a probléma főként Európát érinti, de gyakorlatilag folyamatosan érkeznek a jelentések a világ minden tájáról. 

Az előző hét végén a Facebook üzenetküldő szolgáltatásával voltak komolyabb gondok, amelyek Magyarországot is érintették. 

 

Frissítés:

13:30 körül visszaállt a Gmail (bár egyes esetekben hiába lehet belépni a levelezőbe, a rendszer a névjegyekhez való hozzáféréssel kapcsolatos hibaüzenetet jelez), a naptár, a Drive, a YouTube és a legtöbb szolgáltatás. 

További programok »

FEL