25 éves a legnépszerűbb internetes keresőrendszer

2023. szeptember 28. 07:30 | behir

A most 25 éves Google internetes keresőrendszer, amely egyúttal (kapcsolt alkalmazásait is beleértve) térképként, pénzváltóként, számológépként, naptárként, helyesírás-ellenőrzőként és szótárként is ismeretes.

- Köszönjük, hogy a 25 éves kíváncsi keresést - olvasható a technológiai cég neves évforduló kapcsán kiadott közleményében. Nem volt olyan régen, mikor a kérdéseinkre a megfelelő választ még csak nagyon nehezen, vagy nagyon hosszas kutatómunka árán tudtuk megtalálni. 

A 25 évvel ezelőtt beindított keresőrendszer azóta milliárdnyi embernek segített abban, hogy válaszokat kapjon, hogy egy üzletet beindítson, hogy egy az életében fontos állomáshelyre elérjen. 

Ahogy Sundar Pichai, a Google vezérigazgatója fogalmaz: hatalmas megtiszteltetés, hogy elértük ezt a mérföldkövet, de ezt nemcsak magunknak köszönhetjük, hiszen adolgozóink nélkül, a felhasználóink nélkül ez nem sikerülhetett volna.

A hivatalos közlemény, az évforduló kapcsán további eltökéltséget és elszántságot fejez ki, hogy újabb és újabb technológiai újításokkal még könnyebbé és változatosabbá tehessék a válaszok keresését a kiváncsi, kérdésekkel teli felhasználók számára.

Forrás: google.com

További programok »

Gazdaság

Idén is kiváló minőségű magyar hal kerülhet a karácsonyi asztalra

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kiváló minőségű, magyar halakkal készülnek a karácsonyi szezonra a hazai haltermelők. Az ünnepi kínálat sztárja ebben az évben is a ponty lesz, amely még mindig a magyarok kedvenc halfajának számít – derült ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL), valamint a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) által tartott közös sajtótájékoztatón.
11:00
FEL