Az Alföldvíz Zrt. tájékoztatója az augusztus 28-ai közgyűléséről

2019. augusztus 29. 09:47 | behir

Az Alföldvíz Zrt. közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a szerdai közgyűlésről. A közleményt változtatás nélkül tesszük közzé.

Az Alföldvíz vezetése tájékoztatta a tulajdonosokat a cég nehéz helyzetéről. Ennek tudatában elfogadták a társaság üzleti tervét.

A cégvezetés elmondta, hogy a cél az Alföldvíz egyenesbe állítása, melyhez megkezdődtek a tárgyalások a kormányzati szereplőkkel. További cél a fizetőképesség megőrzése, annak érdekében, hogy a kormányzati egyeztetések során elhangzott, várható komplex megoldás a víziközmű-szektorra nézve, az Alföldvíz jövőjét is biztosítani tudja.

Az Alföldvíz a jelenlegi, felkészült szakembergárdájával értéket képvisel, mely értéket jelen állapotában kell megőrizni, így marad továbbra is a magyar víziközmű-szektor meghatározó szereplője.

A közgyűlésen Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere felvetette, hogy a tulajdonos önkormányzatok hozzájárulásával a munkavállalók anyagi terheinek enyhítésére fizessen a cég egyösszegű támogatást, amely nagy segítséget jelenthet a végleges bérrendezésig.

További programok »

Itthon

Orbán Viktor: Köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

A miniszterelnök a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében azt kérte, hogy betegen - köhögve, vagy lázasan - senki ne menjen emberek közé. Önkéntes részvétel nélkül semmilyen védekezés nem lehet sikeres. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a Magyarország területére illegálisan belépni akaró, az ellenőrzést elkerülő bevándorló, egészségügyi fenyegetést jelent Magyarország számára, amit meg kell akadályozni.
12:48
FEL