Az Alföldvíz Zrt. tájékoztatója az augusztus 28-ai közgyűléséről

2019. augusztus 29. 09:47 | behir.hu

Az Alföldvíz Zrt. közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a szerdai közgyűlésről. A közleményt változtatás nélkül tesszük közzé.

Az Alföldvíz vezetése tájékoztatta a tulajdonosokat a cég nehéz helyzetéről. Ennek tudatában elfogadták a társaság üzleti tervét.

A cégvezetés elmondta, hogy a cél az Alföldvíz egyenesbe állítása, melyhez megkezdődtek a tárgyalások a kormányzati szereplőkkel. További cél a fizetőképesség megőrzése, annak érdekében, hogy a kormányzati egyeztetések során elhangzott, várható komplex megoldás a víziközmű-szektorra nézve, az Alföldvíz jövőjét is biztosítani tudja.

Az Alföldvíz a jelenlegi, felkészült szakembergárdájával értéket képvisel, mely értéket jelen állapotában kell megőrizni, így marad továbbra is a magyar víziközmű-szektor meghatározó szereplője.

A közgyűlésen Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere felvetette, hogy a tulajdonos önkormányzatok hozzájárulásával a munkavállalók anyagi terheinek enyhítésére fizessen a cég egyösszegű támogatást, amely nagy segítséget jelenthet a végleges bérrendezésig.

További programok »

Itthon

Együk színesre az agyunkat, testünket és a lelkünket – színek a tányéron

A mentális és fizikai egészségre mindig vigyázni kell. Nem is gondolnánk, mennyi mindenre van hatással az, amit elfogyasztunk. Kicsi gyerekként, amikor az emberről a szülei féltőn gondoskodnak és ráripakodnak egy kevésbé kedvelt étel elfogyasztásánál azzal, hogy "nem azért esszük, mert finom, hanem azért, mert jó!", szenvedésnek élhetjük meg a színes étrendet. Fiatal felnőttként az ember rájön, nagy érték volt ez a gondoskodás.
2024. május 20. 15:11
FEL